Anya Taylor-Joy gehackt op Twitter, nieuws over 'The Queen's Gambit' seizoen 2 blijkt nep

Anya Taylor-Joy gehackt op Twitter, nieuws over 'The Queen's Gambit' seizoen 2 blijkt nep

Helaas, er komt geen tweede seizoen van The Queen's Gambit (2020). Hoofdrolspeelster Anya Taylor-Joy laat weten dat haar Twitter-account is gehackt, nadat daar een Tweet met de tekst "The Queen's Gambit seizoen 2" op verscheen.

'Mijn Twitter is gehackt'

Op zich hadden fans dit al aan kunnen zien komen, aangezien Taylor-Joy zelf al sinds november 2020 geen Tweets meer plaatste. Ook is The Queen's Gambit een miniserie, dus de kans dat de Netflix-serie een vervolg krijgt is onwaarschijnlijk.

Taylor-Joy ontkracht de geruchten op Instagram. "Mijn Twitter is gehackt. Excuses voor alle ongemakken. Ik ben het niet!" schrijft ze in haar Story. Ook bronnen van Variety zeggen dat er absoluut geen vervolg komt op de populaire schaakserie.

The Queen's Gambit (2020)
8.6
Kijk op Netflix • De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken.

Anya Taylor-Joy te druk voor Queen's Gambit-vervolg

De Queen's Gambit-actrice was onlangs te zien in The Menu (2022) en Amsterdam (2022), die nu allebei op Disney+ staan. Ook is Taylor-Joy bezig met de aankomende prequel van Mad Max: Fury Road (2015), Furiosa (2024), waarin ze de hoofdrol van strijder Furiosa op zich neemt.

Beeld: Still 'The Queen's Gambit' via Netflix / Charlie Gray © 2020
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixThe Queen's Gambit (2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws