Netflix-film met Eddie Murphy beleeft succesvolle eerste week: al ruim 55 miljoen uur bekeken

Netflix-film met Eddie Murphy beleeft succesvolle eerste week: al ruim 55 miljoen uur bekeken

Sinds vorige week is Eddie Murphy helemaal terug van weggeweest door de release van You People (2023) op Netflix. De gloednieuwe komedie werd afgelopen weekend gelijk volop bekeken en heeft het inmiddels geschopt tot de eerste plek in de top 10.

Handige Netflix-pagina's:

Wereldwijd succes

Zelfs wereldwijd is de nieuwe film bovenaan te vinden in de top 10. Niet gek, want You People werd de afgelopen eerste week gelijk 55,65 miljoen uur bekeken. Ook op Twitter klinkt volop lof voor de komedie: "Een echte film van nu. Hardop gelachen".

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
You People (2023)
5.5
Kijk op Netflix • 'You People' volgt een nieuw koppel en hun families, die zich verdiepen in moderne liefde en familiedynamiek te midden van botsende culturen, maatschappelijke verwachtingen en generatieverschillen.

Eddie Murphy en Jonah Hill

Jonah Hill speelt Ezra, die maar wat graag een relatie zou willen hebben. Als hij per ongeluk een donkere vrouw verwart met een Uber-chauffeur, leidt de toevallige ontmoeting tot een relatie. "Ik heb me nog nooit zo begrepen gevoeld door iemand," klinkt het. Als hij haar ten huwelijk wil vragen, besluit hij eerst nog even haar familie te ontmoeten. Maar haar vader, gespeeld door Eddie Murphy, ziet het niet zitten om een blanke schoonzoon te hebben.

Beeld: Still 'You People' via Tyler Adams/Netflix © 2023

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsYou People (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws