Netflix brengt trailer uit voor gloednieuwe komedie 'Faraway'

Netflix brengt trailer uit voor gloednieuwe komedie 'Faraway'

Binnenkort kunnen we genieten van Faraway (2023), een gloednieuwe dramafilm die begin maart op Netflix verschijnt. De streamingdienst heeft zojuist de eerste trailer gedeeld.

Kroatisch eiland

Faraway volgt het verhaal van Zeynep Altin, die ongelukkig is omdat haar leven anders heeft uitgepakt dan wat ze in eerste instantie voor ogen had. Ze is overwerkt en ondergewaardeerd door haar man, dochter en ouder wordende vader, en als klap op de vuurpijl heeft het uitvaartcentrum zojuist haar geliefde overleden moeder in een mannenpak gestoken in plaats van in haar lievelingsjurk. Daarom vlucht Zeynep naar een Kroatisch eiland, waar haar moeder lang geleden een huis heeft gekocht. Zeynep hoopt er eindelijk rust en ontspanning te vinden. Ze heeft alleen geen rekening gehouden met de ruige eilandbewoner Josip, die nog steeds op het landgoed woont…

De cast

De komedie, die wat weg heeft van Mamma Mia! (2008), zit vol romantische, dramatische en grappige scènes. De rol van Zeynep wordt gespeeld door de Zwitserse actrice Naomi Krauss, bekend van onder andere 8 Uhr 28 (2010). Andere castleden zijn Goran Bogdan, Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gilz en Davor Tomic. De film is geregisseerd door Vanessa Jopp.

Vanaf 8 maart te zien

Faraway zal vanaf 8 maart te zien zijn op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Faraway (2023)
6.7
Kijk op Netflix • Als ze een huis op een Kroatisch eiland erft, pakt een vrouw gauw haar koffers. Op haar reis leert ze weer van het leven te genieten en vindt ze misschien wel de liefde.
Beeld: Still 'Faraway' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video's Netflix-tipsFaraway (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws