Vin Diesel schittert op nieuwe poster voor komende actiefilm 'Fast X'

Vin Diesel schittert op nieuwe poster voor komende actiefilm 'Fast X'

De makers van de Fast & Furious-films geven een nieuwe poster vrij waarop Vin Diesels Dominic Toretto dramatisch een rozenkrans vasthoudt. De poster kondigt de komst van de tiende film van de Fast & Furious-serie aan: Fast X (2023), die vanaf mei in de bioscoop te zien draait.

Mysterieuze poster

"Het einde van de weg begint," staat er op de donkere, mysterieuze poster. Diesel, die al ruim twintig jaar de rol van Dominic Toretto speelt, is biddend met een rozenkrans op de poster te zien. Universal Pictures heeft de poster op Instagram gedeeld.

Wereldreis

Fast X is gebaseerd op de personages van Gary Scott Thompson en volgt de familie over de hele wereld, van Londen tot Tokio, van Midden-Amerika tot Edinburgh en van een geheime bunker in Azerbeidzjan tot de drukke straten van Tbilisi. Onderweg zullen oude vriendschappen herrijzen, oude vijanden terugkeren en zal de geschiedenis herschreven worden. Ook zal de ware betekenis van de familie getest worden als nooit tevoren. De trailer van de film kunnen we over ongeveer een week verwachten.

Oude en nieuwe gezichten

Fast X wordt geregisseerd door The Transporter (2002)-regisseur Louis Leterrier. De actiefilm is geschreven door Lin en Dan Mazeau. Diesel, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sung Kang en Scott Eastwood zullen hun respectievelijke rollen in de film hernemen. We zullen ook nieuwe gezichten zien in Fast X, waaronder die van Jason Momoa, Daniela Melchior, Brie Larson en Alan Ritchson, waarbij Momoa naar verwachting de antagonist zal vertolken.

Fast X (2023)
In FAST X gaat het team de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist. In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro.

Fast X is vanaf 18 mei in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Fast & Furious 9' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsFast X (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws