Salma Hayek open over heftige ervaring tijdens opnames van 'Magic Mike's Last Dance'

Salma Hayek open over heftige ervaring tijdens opnames van 'Magic Mike's Last Dance'

Het blijkt maar weer dat het uitvoeren van een lapdance niet altijd goed kan gaan. Volgens actrice Salma Hayek heeft Channing Tatum haar namelijk "bijna vermoord" tijdens de opnames van de lapdance-scène voor Magic Mike's Last Dance (2023).

Heftige ervaring

Tijdens een optreden in de Amerikaanse talkshow Jimmy Kimmel Live vertelt Hayek over de heftige ervaring die ze meemaakte tijdens de opnames van Magic Mike's Last Dance. De actrice hing een moment ondersteboven tijdens de lapdance en verloor haar richtingsgevoel. "Omdat ik niet deed wat ik moest doen, stootte ik bijna mijn hoofd tegen de vloer", aldus Hayek.

Tatum hield mijn broek vast, maar ik was echt bezorgd dat ik uit mijn broek zou glijden. Ik kon me niet herinneren of ik nou wel of geen ondergoed aan had op dat moment. Daarom bleef ik vasthouden aan mijn broek, in plaats van dat ik mijn hoofd probeerde te beschermen met mijn handen. Tatum vertelde me dat ik mijn handen omhoog moest doen, waarop ik antwoordde: 'Nee, nee nee'

Salma Hayek

Fysieke uitdaging

"Op dat moment kwamen er allemaal mensen binnen die me bij Tatum weghaalde", voegde de actrice eraan toe. "Tatum vroeg wat er met me aan de hand was, waarop ik antwoordde: 'Wat er mis is met mij? Jij hebt mij bijna vermoord!'". Eerder sprak Hayek over de fysieke inspanning die bij het filmen van een lapdance-scène komt kijken. De actrice vond het fysiek erg uitdagend en ingewikkeld.

Vanaf 9 februari in de bioscoop

Magic Mike Lane gaat in Magic Mike's Last Dance na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Naast Tatum en Hayek spelen onder andere Ayub Khan Din, Jemelia George, Juliette Motamed, Vicki Pepperdine, Gavin Spokes, Catilin Gerard, Christopher Bencomo en Nas Ganev in de film. Magic Mike's Last Dance is vanaf 9 februari in de bioscoop te zien.

Magic Mike's Last Dance (2023)
5.3
Magic Mike Lane (Channing Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida.
Beeld: Still 'Magic Mike's Last Dance' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesMagic Mike's Last Dance (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws