Netflix-sterren gaan de strijd aan om liefde te vinden in 'Perfect Match'-trailer

Netflix-sterren gaan de strijd aan om liefde te vinden in 'Perfect Match'-trailer

Helemaal in het thema van Valentijnsdag lanceert Netflix binnenkort de nieuwe datingshow Perfect Match (2023– ), waarin bekende Netflix-sterren samen in een tropisch paradijs in een poging doen om liefde te vinden.

Netflix mash-up

Eerder werd al bekend dat de serie een mash-up zal zijn van de verschillende realityseries van de streamingsdienst. De deelnemers bestaan namelijk uit bekende singels van onder anderen Love is Blind (2020– ), Selling Tampa (2021), The Mole (2022– ), en Too Hot to Handle (2020– ). Nick Lachey heeft de presentatie in handen van de wedstrijdserie die Netflix zelf beschrijft als een "over-the-top reis van strategie en dating".

Matchmaker-macht

Op een tropische locatie concurreert de groep om relaties te vormen, terwijl de meest compatibele koppels matchmakers spelen door andere koppels uit elkaar te halen en ze op date te sturen met gloednieuwe singels die ze uitnodigen in de villa. Zullen ze betere matches creëren, of juist chaos? Als we de beelden mogen geloven zit de serie bomvol fysieke uitdagingen, spanning en het bekende reality-tv-drama . "Dit is als The Hunger Games voor daten", zegt een van de deelnemers in de nieuwe beelden.

Perfect Match (2023‑ )
6.0
Kijk op Netflix • 'Perfect Match' brengt de beroemdste single-sterren van de realityseries van Netflix naar een tropisch paradijs om daar te proberen de liefde te vinden.

Bekijk Perfect Match vanaf 14 februari op Netflix.

Beeld: Still 'Perfect Match' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Netflix Video on demand Video'sPerfect Match (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws