Netflix deelt langverwachte trailer van 'Outer Banks' seizoen 3

Netflix deelt langverwachte trailer van 'Outer Banks' seizoen 3

De populaire Netflix-serie Outer Banks (2020– ) komt binnenkort uit met een derde seizoen en Netflix heeft eindelijk, na eerst teasen met nieuwe beelden, de langverwachte trailer onthult. Ook dit seizoen zijn de Pogues weer betrokken bij een avontuur vol actie, familie drama én een nieuwe schat.

Mythische plek

Nadat ze het goud zijn verloren en de Outer Banks zijn ontvlucht, spoelen John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ en Cleo aan op een onbewoond eiland dat ze hun thuis maken. Omgedoopt tot "Poguelandia" brengt het eiland de nieuwste bewoners een idyllisch zorgeloos leventje met zwemmen, vissen en genieten van hun tijdelijke onderkomen. Maar dan raken de Pogues verstrikt in een race tegen een Caribische Don voor een nieuwe schat: het mythische goudland El Dorado. Was de schat ooit binnen hun bereik? Of was het allemaal een val om hen voor eens en altijd te stoppen? Wat er ook gebeurt, het is de Pogues tegen de wereld.

Familieproblemen

Aan het einde van seizoen twee werd onthuld dat John B zijn vader, Big John, eigenlijk nog leeft. Vader en zoon zullen dit seizoen herenigd worden en hun gedeelde interesse voor schatten jagen inzetten bij de zoektocht naar El Dorado. Waar John B eindelijk zijn vader weer in zijn leven heeft, zien we dat er frictie ontstaat tussen vader en zoon-duo Rafe en Ward. "Pap, ik heb je niet meer nodig," roept Rafe tegen zijn vader in de nieuwe trailer. Hoewel de Pogues weer op de vlucht zijn voor Ward, zien we ook dat Sarah toch zijn hulp zal inschakelen.

Afbeelding via Netflix / Jackson Lee Davis
Afbeelding via Netflix / Jackson Lee Davis

Outer Banks seizoen 3 verschijnt 23 februari op Netflix.

Outer Banks (2020‑ )
7.5
Kijk op Netflix • 'Outer Banks' is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina.
Beeld: Jackson Lee Davis / Netflix
Tekst: Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sOuter Banks (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws