Netflix komt met teasertrailer voor tweede seizoen van dramaserie 'Sex/Life'

Netflix komt met teasertrailer voor tweede seizoen van dramaserie 'Sex/Life'

In het tweede seizoen van de romantische dramaserie Sex/Life (2021– ) staat hoofdpersonage Billie voor nieuwe uitdagingen, terwijl ze verlangt naar het leven dat ze wil. Maar zal ze alles kunnen krijgen? De gloednieuwe teasertrailer van Sex/Life seizoen 2 is nu te zien.

Spannende driehoeksverhouding

De Netflix-dramaserie volgt Billie (Sarah Shahi) als ze een driehoeksverhouding aangaat met haar betrouwbare, voorstedelijke echtgenoot Cooper (Mike Vogel) en haar sexy ex-vriendje Brad (Adam Demos), met wie ze uitging tijdens haar wilde jeugd in New York City. Als Billie een dagboek begint en over haar jongere jaren schrijft, vraagt ze zich af hoe ze op deze plek in haar leven terecht is gekomen, als huisvrouw en moeder in Connecticut. In de teaser wordt niet alleen duidelijk dat Billie en Brad weer bij elkaar komen, ook zien we dat Cooper misschien in een eigen driehoeksverhouding terechtkomt.

Gebaseerd op een boek

De serie is gebaseerd op de memoires 44 Chapters About 4 Men van B.B. Easton, maar de namen zijn zo aangepast dat er daadwerklijk een verschil is tussen de serie en het boek. De hoofdrollen worden gespeeld door Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos en Margaret Odette. Sex/Life, gecreëerd door Stacy Rukeyser, wordt op meerdere manieren verteld vanuit vrouwelijk perspectief.

Still 'Sex/Life' via Netflix / Amanda Matlovich
Still 'Sex/Life' via Netflix / Amanda Matlovich

Seizoen 2 vanaf maart te zien

Het tweede seizoen van Sex/Life is vanaf 2 maart te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Sex/Life (2021‑ )
5.5
Kijk op Netflix • Billie, een pasgetrouwde huisvrouw en moeder die net met haar nieuwe man Cooper naar de buitenwijken van Connecticut is verhuisd, is van oorsprong een wilde tiener uit New York City.
Beeld: Still 'Sex/Life' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSex/Life (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws