Elise Schaap nu te zien op Netflix in waargebeurde dramafilm

Elise Schaap nu te zien op Netflix in waargebeurde dramafilm

Undercover-ster Elise Schaap kruipt in de huid van Sara in Stromboli (2022). De dramafilm over een gescheiden vrouw is vanaf vandaag te zien op Netflix.

Op reis naar Stromboli

Sara (Elise Schaap) arriveert met een koffer vol wodka en een uitgeput hart op het eiland Stromboli. Ze komt bij een retraite terecht waar ze, samen met een bont gezelschap andere dolende zielen, onder leiding van de charismatische goeroe Jens (Christian Hillborg) de confrontatie aangaat met de demonen uit haar verleden.

Waargebeurd verhaal

Naast Schaap worden de overige hoofdrollen gespeeld door Tim McInnerny, Pieter Embrechts, Christian Hillborg en Anna Chancellor. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort, die het roman op haar beurt baseerde op haar eigen verhaal dat ze ooit meemaakte op Stromboli.

Stromboli (2022)
6.0
Kijk op Netflix • De recent gescheiden Sara (±45) is voor het eerst alleen op vakantie. Omdat haar ex-man Karel met de kinderen naar Frankrijk is vertrokken, heeft Sara zich ingeschreven voor een ‘From Fear to Love’ retreat, op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli.

Vanaf vandaag op Netflix

Stromboli is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Filmdepot / Mark de Blok
Afbeelding via Filmdepot / Mark de Blok
Beeld: Still 'Stromboli' via Filmdepot / Mark de Blok

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsStromboli (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws