Michael B. Jordan onthult dat 'Creed 4' er zeker gaat komen

Michael B. Jordan onthult dat 'Creed 4' er zeker gaat komen

Hoewel Creed III (2023) nog niet eens op het witte doek is verschenen, gaan er al geruchten rond over de komst van een vierde deel van de franchise. Creed-ster Michael B. Jordan bevestigt nu dat Creed 4 er zeker komt.

Obstakels binnen de bokswereld

Creed (2015) verscheen 8 jaar geleden en had Jordan in de hoofdrol als Adonis Creed. Sylvester Stallone speelde zijn iconische Rocky Balboa-personage. De filmreeks volgt de opkomst van Creed in een bokswereld die hem dwingt talloze interne en externe obstakels te overwinnen. Stallone werd genomineerd voor de Oscar voor Beste Bijrol voor zijn werk in de originele film.

Still 'Creed' via TMDb
Still 'Creed' via TMDb

Uitbreiding van de filmreeks

In een recent interview onthult Jordan dat Creed 4 er zeker komt. De hoofdrolspeler en Creed 3-regisseur bevestigt geen specifieke projecten, maar zegt wel dat hij de filmreeks wil uitbreiden. Creed 3 zal enkele jaren verwijderd zijn van de gebeurtenissen uit Creed II (2018), waardoor Creed 3 een nieuwe uitdaging vormt die kan leiden tot spin-offs of directe vervolgen.

Ik wil de filmreeks gewoon binnen het redelijke uitbreiden, maar verwacht zeker ook andere dingen rond Creed.

Michael B. Jordan

Wat we kunnen verwachten van Creed 3

De tijdsprong tussen de tweede en derde film was een vroege aanwijzing dat Creed toekomstige verhalen zou kunnen opzetten. In Creed 3 gaan we zien hoe Creed opgroeide met Damian Anderson (Jonathan Majors), die aan het begin van de film pas is vrijgelaten uit de gevangenis. Ze blijven niet lang vrienden en nemen het zelfs tegen elkaar op in de ring. Ook staat de relatie tussen Creed en Bianca (Tessa Thompson) onder druk en bedreigt Damian hun stabiliteit.

Creed 3 is vanaf donderdag 2 maart te zien in de bioscoop.

Creed III (2023)
7.3
Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan.
Beeld: Still 'Creed 3' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopCreed III (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws