Krankzinnige docuserie op Netflix schokt kijkers: 'Zo bizar en vreemd'

Krankzinnige docuserie op Netflix schokt kijkers: 'Zo bizar en vreemd'

Sinds deze week kijk je op Netflix naar de gloednieuwe docuserie Gunther's Millions (2023), over een steenrijke… hond? Het bizarre verhaal trekt veel bekijks op de streamingdienst en laat kijkers geschokt achter: "Een verdomd vreemd verhaal maar wel echt goed!"

Handige Netflix-pagina's:

'Krankzinnig'

Het verhaal over een hond die miljoenen erft van zijn baasje (die zelf ook een bizar verleden kent), roept veel vragen op bij kijkers: "Zo bizar en vreemd". Sommige kijkers zijn al na tien minuten in shock, zo vertellen ze op Twitter. Maar zoals we weten bij Tiger King (2020– ), kunnen bizarre verhalen zomaar eens een wereldwijd fenomeen worden…

Kijk Gunther's Millions nu op Netflix! 🍿

Gunther's Millions (2023)
5.5
Kijk op Netflix • Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.

Steenrijke hond en een sekscult

Multimiljonair Gunther VI reist met privévliegtuigen, eet goudgebakken steaks en omringt zich met een glamoureuze entourage van woordvoerders en entertainers. Hij is ook een Duitse herder. Volgens de legende was Gunther's overgrootvader oorspronkelijk eigendom van een mysterieuze gravin wiens zoon tragisch stierf. De gravin, die geen erfgenamen had, liet haar aanzienlijke fortuin na aan haar geliefde hond.

Beeld: Still 'Gunther's Millions' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsGunther's Millions (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws