Gloednieuwe trailer van Guy Ritchie's actiethriller 'The Covenant' nu te zien

Gloednieuwe trailer van Guy Ritchie's actiethriller 'The Covenant' nu te zien

Ben je een groot fan van oorlogfilms? Dan weet je vast wel dat de meeste oorlogfilms niet over de oorlog zelf gaan, maar eerder over wat er door de geest van een soldaat gaat wanneer hij in een chaotische en levensgevaarlijke situatie terechtkomt. In de komende actiethriller The Covenant (2023) kun je ook zo'n verhaal verwachten. De gloednieuwe trailer van de misdaadfilm is nu te zien.

Bijzondere vrienschap

The Covenant gaat over sergeant John Kinley die bezig is aan zijn laatste tour in Afghanistan als hij samen met de lokale tolk Ahmed de regio gaat verkennen. Wanneer hun eenheid tijdens een patrouille in een hinderlaag loopt, zijn Kinley en Ahmed de enige overlevenden, en met vijandelijke strijders in de achtervolging riskeert Ahmed zijn leven om een gewonde Kinley over kilometers ruig terrein naar de veiligheid te dragen. Eenmaal terug op Amerikaanse bodem verneemt Kinley dat Ahmed en zijn familie geen overtocht naar Amerika hebben gekregen zoals beloofd. Vastbesloten om zijn vriend te beschermen en zijn schuld in te lossen, keert Kinley terug naar het oorlogsgebied.

De cast

De rol van John Kinley wordt gespeeld door Jake Gyllenhaal. Gedurende zijn hele carrière heeft Gyllenhaal in films gespeeld die diep ingaan op de psychologische gevolgen waar soldaten en veteranen mee te maken krijgen. Zo heeft hij onder andere de hoofdrol gespeeld in Jarhead (2005). De cast van The Covenant wordt aangevuld door Dar Salim, Alexander Ludwig, Emily Beecham en Jason Wong.

Geregisseerd door Guy Ritchie

Guy Ritchie, die in zijn carrière tal van verhalen vol actie heeft geregisseerd, is de regisseur van The Covenant. Ritchie staat erom bekend een dosis humor in zijn verhalen te injecteren. Toch zien we in de trailer voor zijn nieuwste actiefilm weinig komedie, wat betekent dat dit een titel is die waarschijnlijk zal opvallen in zijn filmografie. Ritchie heeft het script samen met Mark Davies en Ivan Atkinson geschreven.

The Covenant (2023)
Sergeant John Kinley (Jake Gyllenhaal) is bezig aan zijn laatste tour in Afghanistan als hij samen met de lokale tolk Ahmed de regio gaat verkennen.

The Covenant zal in de Verenigde Staten vanaf 21 april op het witte doek verschijnen. Wanneer de film in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Beeld: Still 'The Covenant' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsThe Covenant (2023)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws