'Soof 3' met Lies Visschedijk binnenkort al te zien op Netflix

'Soof 3' met Lies Visschedijk binnenkort al te zien op Netflix

Het is alweer twee jaar geleden dat de Nederlandse komedie Soof 3 (2021) uitkwam. De derde en laatste film van de populaire Soof-serie is vanaf 2 maart op Netflix te zien.

Slecht nieuws voor Soof

In Soof 3 heeft Soof (Lies Visschedijk) haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt dochter Sacha thuis met een kersverse verloofde. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met twee handen aan, zodat ze haar eigen problemen een beetje kan ontvluchten. Toch moet Soof ook leren om zelf hulp te vragen.

Oude en nieuwe gezichten

Naast Visschedijk zijn ook Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn te zien in Soof 3. Roos Dickmann, Elise Schaap, Eva Laurenssen en Sarah Janneh spelen na intrede gemaakt te hebben in de serie ook mee in de derde film. Er zijn ook nieuwe gezichten te zien in het laatste deel van de populaire filmreeks, namelijk die van Teun Stokkel, Rick Paul van Mulligen, Noortje Herlaar en de Engelse acteur Manpreet Bachu. Soof 3 is geregisseerd door Anne de Clercq, die eerder Netflix-docu Snelle: Zonder jas naar buiten (2021) maakte.

Vanaf 2 maart te zien op Netflix

Soof 3 is vanaf 2 maart te zien op Netflix. Kun je niet wachten? Geniet dan alvast van Soof (2013) en Soof 2 (2016), deze zijn namelijk allebei al te zien via de streamingdienst. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Soof 3 (2021)
6.5
Eindelijk heeft Soof haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen.
Beeld: Copyright Millstreet Films KeyFilm. Fotograaf Martijn van Gelder

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Netflix-tipsSoof 3 (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws