Hilary Duff is optimistisch over 'Lizzy McGuire'-reboot

Hilary Duff is optimistisch over 'Lizzy McGuire'-reboot

In augustus 2019 werd aangekondigd dat er bij Disney+ een Lizzie McGuire-reboot in de maak was. Hilary Duff zou haar meest bekende rol als het gelijknamige personage weer oppakken. Nadat de eerste twee afleveringen opgenomen werden in 2020, stapte productieleider Terri Minsky op wegens creatieve verschillen met de streamingdienst en in december van datzelfde jaar ging er een streep door het project. Volgens Duff is de hoop nog niet voorbij en ze spreekt dan ook met enig optimisme over de toekomst van Lizzie McGuire.

Lizzie de dertiger

In de reboot zouden we zien hoe het nu met Lizzie gaat. Lizzie is dertig en woont in een appartement in New York. Behalve Duff zouden ook andere bekenden hun vertrouwde rol weer oppakken waaronder Adam Lamberg die opnieuw te zien zou zijn als Gordo, Jake Thomas als Lizzies broertje Matt en Hallie Todd en Robert Carradine als de ouders van Lizzie.

Duff geeft niet op

Tijdens een recent interview werd Duff gevraagd waarom het project destijds niet door is gegaan. De actrice aarzelde even, maar gaf uiteindelijk aan dat er meningsverschillen waren tussen Disney+ en de crew van Lizzie McGuire. Niettemin blijft ze er optimistisch over dat ze haar meest bekende rol uiteindelijk toch nog zal oppakken:

Disney+ was erg nieuw. Ik denk dat zij nog zoekende waren… dat wij zoekende waren… ik ben erg optimistisch.

Hilary Duff

Gaat het door?

Noch Duff, noch Disney+ heeft bevestigd dat er momenteel concrete plannen zijn voor de reboot, maar met de fanbase die de serie destijds had en het feit dat zoveel castleden bereid zijn het avontuur opnieuw aan te gaan, is het inderdaad moeilijk te geloven dat het er nooit meer van zal komen.

Lizzie McGuire (2001‑2004)
6.6
Kijk op Disney+ • De serie 'Lizzie McGuire' draait omt Lizzie McGuire (Hilary Duff), een vrolijke meid van 13 die samen met haar vrienden Miranda en Gordo allerlei avonturen beleeft.
Beeld: Still 'Lizzie McGuire' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demandLizzie McGuire (2001–2004)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws