Reese Witherspoon: 'Geen 'Legally Blonde 3' zonder Jennifer Coolidge'

Reese Witherspoon: 'Geen 'Legally Blonde 3' zonder Jennifer Coolidge'

Actrice Reese Witherspoon is er stellig over: zonder de The Watcher-ster komt er geen Legally Blonde 3 (2022). De langverwachte derde film in de franchise werd in 2018 aangekondigd, maar de pandemie stak er een stokje voor en in 2020 werd aangekondigd dat het script aangepast werd. Witherspoon sprak onlangs over de film.

Coolidge niet gevraagd voor Legally Blonde 3?

Witherspoon is in zowel Legally Blonde (2001) als Legally Blonde 2: Red, White & Blonde (2003) te zien als het hoofdpersonage Elle Woods. Behalve Witherspoon hebben fans van de franchise nog één andere grote favoriet, Coolidge in de rol van Paulette. Toen recentelijk een bericht naar buiten kwam dat Coolidge niet gevraagd was voor Legally Blonde 3, werd daar vol verbazing op gereageerd. Entertainment Tonight kreeg de kans om bij Witherspoon navraag te doen en gelukkig heeft de actrice geruststellend nieuws:

Ik vind Jennifer Coolidge geweldig. Ze verdient alle lof die ze momenteel krijgt. Ze is een van die mensen die van nature zo begaafd en grappig is. Het is duidelijk dat mensen dol op haar zijn. Ze heeft al zo lang zoveel goed werk gedaan in de filmindustrie. Het doet goed om te zien dat ze nu in de schijnwerpers staat. Er is geen Legally Blonde 3 zonder Jennifer Coolidge.

Reese Witherspoon
Still 'Legally Blonde 2: Red, White & Blonde' via TMDb
Still 'Legally Blonde 2: Red, White & Blonde' via TMDb
Legally Blonde 3 (2022)
Het derde deel van de 'Legally Blonde'-franchise.

De populariteit van Coolidge

Witherspoon doelt op de prijzen en waardering die Coolidge de afgelopen maanden kreeg voor haar prestaties in de HBO Max-serie The White Lotus (2021– ). Het leverde haar onder meer een Golden Globe en een Emmy award op. Tegelijkertijd betekent dit ongekende succes dat Cooldige momenteel drukke tijden beleeft. Dit gegeven zou Legally Blonde 3 nog verder kunnen vertragen. Dit gezegdhebbende, Witherspoon heeft gelijk, de franchise zou niet hetzelfde zijn zonder Paulette.

Beeld: Still 'White Lotus' via HBO Max
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films CelebritiesLegally Blonde (2001)Legally Blonde 2: Red, White & Blonde (2003)Legally Blondes (2009)Legally Blonde 3 (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws