Ashton Kutcher hoopt op 10 seizoenen van Netflix-serie 'That '90s Show'

Ashton Kutcher hoopt op 10 seizoenen van Netflix-serie 'That '90s Show'

Ashton Kutcher zou graag willen dat Netflix' nieuwe That '90s Show (2023– ) meer seizoenen krijgt dan de oorspronkelijke That '70s Show (1998–2006). Fans zagen Kutchers personage Jay Kelso terug na 17 jaar en prezen de nostalgie van de serie. Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Netflix de serie met in ieder geval een tweede seizoen verlengt.

Terug naar Point Place

De nieuwe sitcom speelt zich 15 jaar na het einde van That '70s Show af en keert terug naar Point Place in Wisconsin waar Leia Forman wordt gevolgd. Leia is de dochter van Donna en Eric en brengt de zomer door met haar vrienden en grootouders Kitty en Red.

Kutchers wens

Behalve Kutcher keerden er meerdere castleden uit That '70s Show terug en fans en publiek kijken nu al uit naar meer cameo's. Dat de serie met een tweede seizoen verlengd is werd door velen gevierd, maar tegelijkertijd is het vandaag de dag meer dan duidelijk dat Netflix-series zomaar weer gecanceld kunnen worden. That '70s Show kreeg in totaal acht seizoenen en als het aan Kutcher ligt gaat That '90s Show hier ruim overheen:

Ik hoop dat die kinderen tien seizoenen van die serie krijgen.

Ashton Kutcher

Toekomst van de liefde

Kelso en Jackie hebben tegenwoordig samen een zoon, Jay. In een korte scène grapt Kelso met Red over een mogelijke romance tussen Leia en Jay. Zal dit er van komen? Verder kondigden Jackie en Kelso aan te gaan hertrouwen en veel fans hopen dan ook dat we in het tweede seizoen meer van hen zullen zien.

Still 'That '90s Show' via Netflix
Still 'That '90s Show' via Netflix
Beeld: Still 'That '90s Show' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Celebrities Video on demand NetflixThat '70s Show (1998–2006)That '90s Show (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws