'Black Panther: Wakanda Forever' wereldwijd meest bekeken Marvel-film op Disney+

'Black Panther: Wakanda Forever' wereldwijd meest bekeken Marvel-film op Disney+

Wat een mijlpaal: Black Panther: Wakanda Forever (2022) is wereldwijd de meest bekeken Marvel-film op Disney+. En dat is nog niet alles: de superheldenfilm behaalde het record al na maar liefst vijf dagen.

Zeer populair

Het is zeker niet onbekend dat Black Panther: Wakanda Forever een populaire film is. Zo is de Marvel-film onlangs nog genomineerd voor 5 Oscars. Nu de film wereldwijd het meest bekeken is op Disney+, kunnen we er zeker van zijn dat deze film een echte knaller is. Het behaalde record is gebaseerd op het aantal gestreamde uren in de eerste vijf dagen.

Kijk Black Panther: Wakanda Forever nu op Disney+! 🍿

Still 'Black Panther: Wakanda Forever' via TMDb
Still 'Black Panther: Wakanda Forever' via TMDb

Nieuwe koers voor Wakanda

In Marvel Studios' Black Panther: Wakanda Forever strijden koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje na de dood van Koning T'Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten. Terwijl de Wakandans proberen hun nieuwe hoofdstuk te omarmen, zijn de strijders genoodzaakt zich te herenigen met War Dog Nakia en Everett Ross en samen een nieuwe koers voor het koninkrijk Wakanda te bepalen. In de film wordt het nieuwe personage Namor geïntroduceerd, Koning van een onderzeese natie.

De cast

Het vervolg van Black Panther (2018) is opnieuw geregisseerd door Ryan Coogler. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira, Florence Kasumba, Lupita Nyong'o, Martin Freeman en Tenoch Huerta. Ook Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena en Alex Livanalli schitteren in de film.

Black Panther: Wakanda Forever is nu te zien op Disney+. Fans van de film kunnen een kijkje achter de schermen nemen in Assembled: The Making of Black Panther: Wakanda Forever, die vanaf 8 februari te streamen is via Disney+.

Beeld: Still 'Black Panther: Wakanda Forever' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Disney+Black Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws