Groepsfoto kondigt de start aan van de opnames van 'The Umbrella Academy' seizoen 4

Groepsfoto kondigt de start aan van de opnames van 'The Umbrella Academy' seizoen 4

De populaire superheldenserie The Umbrella Academy (2019– ) is begonnen met filmen voor het komende vierde en laatste seizoen. Op het officiële Twitter-account van de serie heeft Netflix de eerste foto achter de schermen gedeeld van seizoen 4. Daarmee wordt bevestigd dat de productie van het laatste hoofdstuk van start is gegaan.

Groepsfoto

Op de foto is productieleider Steve Blackman te zien met de cast van de Netflix-serie, waaronder Elliot Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, David Castañeda, Aidan Gallagher, Justin H. Min en Ritu Arya, die allemaal hun rol van Viktor, Luther, Allison, Klaus, Diego, Number Five, Ben en Lila hernemen. "Het heeft allemaal hiertoe geleid. Het laatste seizoen van The Umbrella Academy is nu in productie!", staat er boven de foto.

Het ultieme superheldenteam

The Umbrella Academy is gebaseerd op het stripboek van Gerard Way en Gabriel Bá. De serie draait om de superkrachtige Hargreeves-kinderen, die zijn geadopteerd door een excentrieke en koude miljardair met als enige doel het creëren van het ultieme superheldenteam. Enkele jaren na de ontbinding van het team komen de gecompliceerde broers en zussen weer bij elkaar nadat ze over de mysterieuze dood van hun vader hebben gehoord. Na de begrafenis keert hun lang verloren broer terug uit de toekomst om hen te waarschuwen voor de naderende apocalyps.

Onverwachte twist

Onlangs werd bekend gemaakt dat het vierde en daarmee laatste seizoen van de serie uit zes afleveringen zal bestaan. Blackman onthult dat het laatste seizoen een enorme twist zal bevatten die de fans niet zien aankomen.

Ik ben zo enthousiast dat de ongelooflijk trouwe fans van The Umbrella Academy het passende einde van de reis van de broers en zussen Hargreeves die we vijf jaar geleden begonnen, zullen meemaken. Maar voordat we daaraan toekomen, hebben we een geweldig verhaal in het verschiet voor seizoen vier, een verhaal dat fans op het puntje van hun stoel zal houden tot de laatste minuten.

Steve Blackman

Netflix heeft de releasedatum voor het vierde seizoen van The Umbrella Academy nog niet aangekondigd. De eerste drie seizoenen zijn nu te zien via de streamingdienst.

The Umbrella Academy (2019‑ )
7.9
Kijk op Netflix • Een ontspoord gezin van superhelden komt bij elkaar om het mysterie rond de dood van hun vader, de dreigende apocalyps en nog veel meer op te lossen.
Beeld: Still 'The Umbrella Academy' via Netflix / Christos Kalohoridis
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Umbrella Academy (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws