Netflix onthult nieuwe details over aankomende 'La casa de papel'-serie over Berlin

Netflix onthult nieuwe details over aankomende 'La casa de papel'-serie over Berlin

Na het wereldwijde succes van La casa de papel (2017–2021) komt Netflix later dit jaar met een gloednieuwe Spaanse serie, Berlín (2023), deze keer over Berlin (gespeeld door Pedro Alonso). Vandaag onthult de streamingdienst een reeks nieuwe beelden én is bekend wanneer we de spin-off kunnen verwachten.

De stad van de liefde

De nieuwe serie gaat in op de achtergrond van het geniepige meesterbrein Berlin (Pedro Alonso) in de jaren voordat hij samen met de professor, Tokio en de rest van de bende de grootste roofoverval pleegde die Spanje ooit heeft gezien. "Slechts twee dingen kunnen een donkere dag opfleuren: Het eerste is liefde, het tweede is het stelen van een fortuin," aldus Netflix over de nieuwe serie. In de nieuwe video wordt duidelijk dat Berlín, in tegenstelling tot de titel, zich afspeelt in Parijs.

Berlin wordt wederom gespeeld door Alonso en seriemaker Álex Pina, de man achter La casa de papel, is terug aan het roer. Vorig jaar kwam tevens La Casa de Papel: Korea (2022– ) uit op Netflix, een Zuid-Koreaanse remake van het Spaanse succes.

Dit jaar op Netflix

Berlín is vanaf december te zien op Netflix. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Berlín in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Beeld: Still 'La casa de papel' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sBerlín (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws