Marvel-regisseur komt met belangrijke update over 'Fantastic Four'

Marvel-regisseur komt met belangrijke update over 'Fantastic Four'

Het gaat nog even duren voordat we de langverwachte Marvel-versie van Fantastic Four (2024) te zien krijgen, maar regisseur Matt Shakman geeft alvast een inzicht in wanneer het filmen zal gaan beginnen.

Uitgesteld

Shakman heeft het de afgelopen tijd druk gehad met WandaVision (2020–2021) en Welcome to Chippendales (2022–2023), maar geeft nu aan dat de baan vrij is voor niets anders dan Fantastic Four. Hij onthult dat het project momenteel zijn prioriteit heeft en begin volgend jaar zal gaan starten met filmen. De update en planning is logisch, aangezien de film is uitgesteld van de oorspronkelijke releasedatum in november 2024 naar februari 2025.

Speculaties over de cast

Nadat John Krasinski te zien was als Mr. Fantastic in Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) zijn fans losgebarsten met speculaties en theorieën over de nieuwe cast. Krasinski heeft zelf al aangegeven dat de rol slechts "een kans was om in de Marvel zandbak te spelen en niets meer", waardoor de deur mogelijk open staat voor een nieuwe ster. Shakman geeft aan dat de film nog te vroeg in productie is om iets los te kunnen laten over de cast. "Al het casting gedoe dat je ziet zijn slechts geruchten," voegt hij eraan toe.

We zitten nog vroeg in ons proces. We hebben nu nog niets aan te kondigen, en als we dat doen, laten we het jullie zeker weten.

Matt Shakman

Fantastic Four zal februari 2025 te zien zijn in de bioscoop.

Beeld: Still 'Fantastic Four' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsFantastic Four (2024)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws