Harrison Ford vecht met nazi's in nieuwe trailer van 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'

Harrison Ford vecht met nazi's in nieuwe trailer van 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'

Disney viert hét Amerikaanse sportevenement van het jaar, de Super Bowl, met een gloednieuwe trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023). Hierin krijgen we een nieuw kijkje in het aankomende laatste avontuur van Harrison Ford als Indiana Jones.

Super Bowl-trailer

Het nieuwste avontuur over de bekende archeoloog speelt zich af in 1969 tijdens de ruimterace tussen de VS en de Sovjet-Unie. Indy en Helena (Phoebe Waller-Bridge) krijgen te maken met een aantal kwaadaardige nazi's, Jürgen Voller (Mads Mikkelsen) en Klaber (Boyd Holbrook).

Laatste keer voor Harrison Ford

Dat de 80-jarige Ford nog terugkeert in de actiereeks is bijzonder, maar hierna houdt het wel echt op voor de acteur. Eerder kondigde hij al aan dat deel 5 zijn einde in de franchise betekent. Naast Mikkelsen en Holbrook zijn ook Antonio Banderas, Shaunette Renée Wilson en Toby Jones nieuw in de franchise. Tot slot keert John Rhys-Davies terug als Sallah, die we kennen uit Indiana Jones and the Last Crusade (1989).

Vanaf juli in de bioscoop

Indiana Jones and the Dial of Destiny draait vanaf 28 juni in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort op het witte doek verschijnen, kun je hier terecht.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopIndiana Jones and the Dial of Destiny (2023)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws