Nieuwe film- en serietrailers getoond tijdens Super Bowl LIV

Nieuwe film- en serietrailers getoond tijdens Super Bowl LIV
3 februari 2020 om 11:55

Tijdens Super Bowl LIV gisterenavond zijn er weer veel nieuwe film- en serietrailers getoond. Onder meer werden Mulan, Minions: The Rise of Gru, Hunters, Black Widow en de nieuwste James Bond-film No Time To Die gepromoot. Bekijk ze allemaal hier.

Terwijl de Super Bowl-zondag de dag is waarop heel Amerika samenkomt om binnen te gaan zitten kijken naar twee teams die elkaar te lijf gaan in de American footballfinale, gaat het ook over veel meer dan alleen American football. De Super Bowl is een enorme culturele gebeurtenis met een enorm publiek, wat betekent dat filmstudio's en tv-netwerken die hun nieuwste en toekomstige releases willen promoten, meestal een aantal zeer dure advertenties inkopen. De advertenties gericht op films en series zijn hieronder allemaal te zien, met heel veel nieuwe beelden van de nieuwste en aankomende films en series.

No Time To Die (film)

No Time to Die (2020)

No Time to Die (2020)

In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.

Hunters (serie)

Hunters (2020)

Hunters (2020)

Een gevarieerde groep nazi-jagers die in 1977 in New York City leefde, ontdekt dat honderden hooggeplaatste nazi-ambtenaren samenspannen om een Vierde Rijk in de Verenigde Staten te creëren.
7.1

Black Widow (film)

Black Widow (2020)

Black Widow (2020)

Vanaf haar geboorte is Natasha Romanova toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente.

The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision & Loki (series)

Mulan (film)

Mulan (2020)

Mulan (2020)

Een speelfilm gebaseerd op 'Mulan' van Disney. Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, in het geheim de plaats van haar zieke vader in.

Fast & Furious 9 (film)

Fast & Furious 9 (2020)

Fast & Furious 9 (2020)

Dominic Toretto leidt een rustig leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt.

Top Gun: Maverick (film)

Top Gun: Maverick (2020)

Top Gun: Maverick (2020)

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine.

A Quiet Place Part II (film)

A Quiet Place: Part II (2020)

A Quiet Place: Part II (2020)

Na de gebeurtenissen thuis, wordt de familie Abbott nu geconfronteerd met de verschrikkingen van de buitenwereld.

The Invisible Man (film)

The Invisible Man (2020)

The Invisible Man (2020)

Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet.
7.7

Sonic the Hedgehog (film)

Sonic (2020)

Sonic (2020)

De film 'Sonic' is gebaseerd op de populaire game. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom (James Marsden) proberen samen de slechterik Dr.
6.9

The Spongebob Movie: Sponge on the Run (film)

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (2020)

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run (2020)

Nadat het huisdier van SpongeBob, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een episch avontuur naar de Verloren Stad Atlantic City om Gerrit te redden...

Minions: The Rise of Gru (film)

Minions: The Rise of Gru (2020)

Minions: The Rise of Gru (2020)

De voortzetting van de avonturen van de Minions, altijd op zoek naar een tirannieke leider en over de droom van een 12-jarige jongen om de grootste superschurk ter wereld te worden.
Beeld: Copyright 2019 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

Meer over:

Films Series Video's

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…