Nieuwe Nederlandse misdaadserie met Dragan Bakema vanaf vandaag te zien

Nieuwe Nederlandse misdaadserie met Dragan Bakema vanaf vandaag te zien

Na Mocro Maffia (2018– ) en Sleepers (2022– ) is het vandaag tijd voor weer een nieuwe Videoland Original-serie van eigen bodem: Incognito (2023– ). Alle afleveringen zijn vanaf vandaag te zien op Videoland.

Handige Videoland-pagina's:

Undercover-agent Felix

In de nieuwe Videoland-serie volgen we undercover-agent Felix die zich voordoet als iemand anders om zo achter de waarheid te komen; en Lize, een ogenschijnlijk onschuldige boekhoudster. Wat is de echte waarheid? Er ontstaat een strijd waarbij heden en verleden steeds dichter bij elkaar komen.

Kijk Incognito nu op Videoland! 🍿

Hoofdrolspelers

De serie is geregisseerd door Thomas Korthals Altes en de hoofdrollen van Felix en Lize worden gespeeld door Dragan Bakema en Melody Klaver. Overige rollen zijn voor Juliette van Ardenne, Jaap Spijkers, Eelco Smits, Paol Cairo en Mike Libanon.

Incognito (2023‑ )
6.4
Kijk op Videoland • In de serie wordt undercover-agent Felix gevolgd die zich in het leven van de ogenschijnlijk normale Lize werkt om te infiltreren en te achterhalen wat haar rol is.

Vanaf vandaag op Videoland

Incognito bestaat uit zes afleveringen en is nu te zien op Videoland. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Videoland.

Beeld: Still 'Incognito' via Videoland / Stefan Ammerlaan Photography

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Videoland VOD-tips Videoland-tipsIncognito (2023– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws