Amazon Prime deelt trailer docuserie 'All or Nothing: Tottenham Hotspur'

Amazon Prime deelt trailer docuserie 'All or Nothing: Tottenham Hotspur'
14 augustus 2020 om 14:44

Amazon Prime Video deelt zojuist de eerste trailer van hun Original-docureeks All Or Nothing: Tottenham Hotspur (2020– ). Hierin volgen we het Britse voetbalteam Tottenham Hotspur tijdens een tumultueus seizoen dat onderbroken werd door het coronavirus.

72 Films kreeg toestemming het team te volgen tijdens hun eerste seizoen in het nieuwe stadion. Zo volgen ze onder andere het vertrek van manager Mauricio Pochettino en de komst van José Mourinho. Daarnaast zien we hoe de club reageert op de uitbraak van de pandemie en welke impact dit op hen heeft.

Bekijk hier de trailer van All or Nothing: Tottenham Hotspur:

All or Nothing: Tottenham Hotspur gaat op 31 augustus in première op Amazon Prime Video. Vanaf dan zijn de eerste drie afleveringen te zien. Het tweede deel, ook bestaande uit drie afleveringen, verschijnt 7 september. Vanaf 14 september zijn de laatste drie afleveringen te zien.

Voor een compleet overzicht van alle films en series die binnenkort op Amazon Prime Video verschijnen kun je hier terecht.

All Or Nothing: Tottenham Hotspur (2020– )
8.3
'All or Nothing: Tottenham Hotspur' neemt sportfans mee achter de schermen van deze glorieuze voetbalclub en volgt alle belangrijke gebeurtenissen rondom het team, zowel op als buiten het veld.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'All or Nothing: Tottenham Hotspur' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand SeriesAll Or Nothing: Tottenham Hotspur (2020– )

Lees ook: Opnames nieuwe 'Kameleon'-film gestart

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten