Ontroerend drama met Elise Schaap en Linda de Mol vanaf vandaag te zien op Netflix

Ontroerend drama met Elise Schaap en Linda de Mol vanaf vandaag te zien op Netflix

Fans van Elise Schaap kunnen vanaf vandaag op Netflix eindelijk terecht voor April, May en June (2019). De Nederlandse dramafilm met Linda de Mol kwam al in 2019 uit en is nu eindelijk ook op de streamingdienst te bekijken.

Drie zussen met een zieke moeder

De drie zussen April, May en June delen allemaal dezelfde moeder, maar hebben verschillende vaders. Als hun moeder vertelt dat ze ernstig ziek is, vragen ze zich af waar ze in het leven staan. En wie zorgt er voor hun autistische broer Jan? Zonder een antwoord op deze vraag kan de moeder de wereld niet met een gerust hart verlaten. Maar alle zussen vinden zichzelf ongeschikt om voor Jan te zorgen. Eerst moeten ze elkaar opnieuw leren kennen.

Elise Schaap en Linda de Mol

De drie zussen worden gespeeld door Undercover-ster Elise Schaap, Gooische Vrouwen-actrice Linda de Mol en Gooische Vrouwen-collega Tjitske Reidinga. April, May en June is geregisseerd door Will Koopman, die ook All You Need Is Love (2018) en Alles op Tafel (2021) maakte.

April, May en June (2019)
6.7
Kijk op Netflix • Drie halfzussen met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven?

Vanaf vandaag op Netflix

April, May en June is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'April, May en June' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsApril, May en June (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws