Kijkers op het puntje van hun stoel bij Zweedse Netflix-film: 'Retespannend'

Kijkers op het puntje van hun stoel bij Zweedse Netflix-film: 'Retespannend'

Voor een flinke dosis spanning kunnen fans van Scandinavische films en series op Netflix terecht voor Svart krabba (2022). De dystopische actiethriller verbluft abonnees, ondanks tegenvallende scores van critici: "Sodepietjes wat een film!"

Handige Netflix-pagina's:

Svart krabba (2022)
5.7
Kijk op Netflix • Om een apocalyptische oorlog te eindigen en haar dochter te redden, gaat een soldaat op een wanhopige missie om met een topgeheime vracht een bevroren zee over te steken.

De Zweedse Netflix-film speelt zich af in een post-apocalyptische wereld die is verscheurd door oorlog. Tijdens een lange, strenge winter beginnen zes soldaten aan een geheime missie over een bevroren archipel, waarbij ze hun leven riskeren om een mysterieus pakketje te vervoeren dat het einde van de oorlog kan betekenen.

Wanneer ze vijandig gebied betreden, hebben ze geen idee van de gevaren die voor hen liggen of wie ze kunnen vertrouwen. Maar voor schaatsster en soldaat Caroline Edh gaat de missie over iets heel anders. De soldaten hopen met de missie een einde te maken aan de oorlog die hun levens heeft verwoest.

Beeld: Still 'Svart Krabba' via Jonas Alarik / Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSvart krabba (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws