Deze 5 nieuwe series zijn vanaf vandaag te zien op Netflix

Deze 5 nieuwe series zijn vanaf vandaag te zien op Netflix

Netflix is in een goede bui en voegt vandaag een hele reeks nieuwe series toe. Van de Spaanse misdaadserie Hasta el cielo: La serie (2023– ) tot de eerste Griekse Original Maestro in Blue (2022– ) en Matthew McConaughey als Elvis in Agent Elvis (2023– ): er zit voor elk wat wils tussen. Onderstaande 5 nieuwe series zijn nu te zien op de streamingdienst.

Handige Netflix-pagina's:

 1. 8.4
  Kijk op Netflix • Een musicus gaat naar een prachtig eiland om een festival te leiden. Hij begint er een onverwachte romance en raakt in de problemen van anderen verwikkeld.
 2. 7.3

  Informa (2023‑ )

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Netflix • Een verslaggever van een roddelblad die in moeilijkheden zit en een luidruchtige informant met goede connecties werken samen aan een verhaal over een reeks schokkende moorden.
 3. 7.0
  Kijk op Netflix • Elvis ruilt zijn jumpsuit in voor een jetpack wanneer hij door de overheid wordt ingezet voor een geheim spionageprogramma om duistere krachten in het land te bestrijden.
 4. 6.3
  Kijk op Netflix • In deze streetdancewedstrijd, gepresenteerd door Ally Love, nemen acht volleerde dansers het tegen elkaar op om te bewijzen dat zij de volgende supersterchoreograaf zijn.
 5. 6.2
  Kijk op Netflix • Een pas weduwe geworden moeder wil onafhankelijk blijven van haar vader, die in gestolen goederen handelt. Ze sluit zich aan bij de dievenbende van haar overleden man.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix onze pagina Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'Hasta el cielo: La serie' via Jaime Olmedo / Netflix © 2022

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws