De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video (week 11)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video (week 11)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Hasta el cielo: La serie

6.3
Kijk op Netflix • Een pas weduwe geworden moeder wil onafhankelijk blijven van haar vader, die in gestolen goederen handelt. Ze sluit zich aan bij de dievenbende van haar overleden man.

Noise

3.5
Kijk op Netflix • Matt (Ward Kerremans) is een succesvolle influencer die net vader is geworden van zijn zoontje Julius. Wanneer Matt met zijn kersverse gezin dicht bij zijn dementerende vader gaat wonen, ontdekt hij echter een aantal duistere familiegeheimen.

Disney+

Boston Strangler

6.5
Kijk op Disney+ • Een waargebeurde misdaadthriller over de baanbrekende journalisten die het verhaal van de beruchte Boston Strangler-moorden naar buiten brachten:

Bono & The Edge: A Sort of Homecoming, with Dave Letterman

7.9
Kijk op Disney+ • Bono en The Edge van U2 keren met David Letterman terug naar Dublin en blikken terug op de reis die ze aflegden als musici en als vrienden.

HBO Max

The Last of Us seizoensfinale

8.8
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.

House of Hammer

5.9
Kijk op HBO Max • Acteur Armie Hammer kwam in opspraak door seksueel misbruik en pervers gedrag. Hij bleek het niet van een vreemde te hebben.

Prime Video

Een man die Ove heet

7.7
Kijk op Prime Video • De 59-jarige Ove is de brombeer van de buurt. Een aantal jaar geleden is hij afgezet als voorzitter van de vereniging van eigenaren van het appartementencomplex.

Dom seizoen 2

7.2
Kijk op Prime Video • 'Dom' vertelt het verhaal van Pedro, een knappe jongen uit de middenklasse van Rio de Janeiro die in zijn tienerjaren in aanraking komt met cocaïne, waardoor hij de leider wordt van een criminele bende die in het begin van de jaren 2000 de roddelbladen in Rio beheerste:

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Hasta el cielo: La serie' via Jaime Olmedo / Netflix © 2022

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Disney+ Amazon Prime Video HBO Max VOD-tips

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws