Genoten van 'Soof 3'? Bekijk ook deze 5 romantische komedies op Netflix

Genoten van 'Soof 3'? Bekijk ook deze 5 romantische komedies op Netflix

Heb jij ook zo genoten van Lies Visschedijk in Soof 3 (2021) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare films? Met onze tips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 net zo pakkende romantische komedies die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van de Soof-films.

Handige Netflix-pagina's:

5Zwanger & Co

Zwanger & Co (2022)
5.7
Kijk op Netflix • Vier zwangerschappen, (bijna) moeders, vaders en (overgroot) opa’s; allemaal in één familie. Van twintigers, die er onbezonnen aan beginnen, tot een moeder met empty-nest syndroom die er alles aan wil doen om nog een keer te kunnen genieten van een baby.

Merel is 36, alleenstaand en een verloskundige. Hoewel haar biologische klok tikt, is ze helemaal klaar met mannen. Toch lukt het haar via een spermadonor om zwanger te worden. En zij niet alleen: ook haar vader Piet is opnieuw vader geworden en haar nichtje Eva is in verwachting. Er staat de familie een rollercoaster van emoties te wachten, want na de roze wolk begint het echte leven.

4 Huisvrouwen bestaan niet

Huisvrouwen bestaan niet (2017)
6.5
Kijk op Netflix • Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt.

Gijsje jaagt een carrière achterna bij het reclamebureau waar ze werkt, maar wil tegelijkertijd niets liever dan zwanger worden. Haar zus Marjolein heeft al drie kinderen, maar is net haar baan kwijt als journalist. Als de moeder van de twee in financiële problemen komt, dreigen ze het familiehuis te verliezen. De enige manier waarop ze dit kunnen voorkomen is als Gijsje een bonus verdient met een gouden idee voor een reclamecampagne. Hiervoor moet ze in de wereld duiken van 'de huisvrouw anno nu'. De opdracht heeft meer impact op hun levens dan Gijsje had verwacht.

3 Wat is dan Liefde

Wat is dan Liefde (2019)
6.8
Kijk op Netflix • In 'Wat is dan Liefde' krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering.

Advocaat Gijs, die voor zijn advocatenkantoor grof geld verdient met giftige scheidingen, is goed op weg om partner van het bedrijf te worden. Maar zijn idealistische collega Cato pakt het allemaal heel anders aan. Als de liefde vervaagt, is het de taak van een advocaat om ervoor te zorgen dat mensen vreedzaam scheiden van hun mislukte relaties. Wanneer blijkt dat Cato ook in de race is voor de felbegeerde positie van partner in het bedrijf, worden ze beiden gedwongen om hun opvattingen over liefde, het huwelijk en het groeien van hun carrière opnieuw te onderzoeken.

2 Marokkaanse Bruiloft

Marokkaanse Bruiloft (2022)
5.9
Kijk op Netflix • Yasmine heeft maar één droom: een succesvol advocaat te worden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status.

Yasmine is een jonge en ambitieuze advocate die verschillende identiteiten hoog moet houden. Ze werkt er keihard voor, maar haar omgeving maakt zich zorgen om haar vrijgezelle status. "Een man vang je nu eenmaal eerder met een kookboek dan met een wetboek," aldus Dutch FilmWorks in de officiële synopsis. Aangemoedigd door haar vriendinnen wordt Yasmine gedwongen om open te staan voor de liefde en dan vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Hoe weet ze zeker dat ze de juiste keuze maakt?

1 Singel 39

Singel 39 (2019)
6.1
Kijk op Netflix • Mo – kort voor Monique – heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang.

Het leven van Mo staat in het teken van haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang. Heeft ze nog wel tijd om te daten? Wanneer ze een nieuwe buurman krijgt, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière.

Beeld: Copyright Millstreet Films KeyFilm. Fotograaf Martijn van Gelder

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSoof 3 (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws