'Joy Ride' trailer: hilarische nieuwe film over chaotisch vriendinnentripje deze zomer in de bioscoop

'Joy Ride' trailer: hilarische nieuwe film over chaotisch vriendinnentripje deze zomer in de bioscoop

Deze zomer verschijnt Joy Ride (2023) in de bioscoop, een hilarische en onverbloemd expliciete komediefilm die gaat over identiteit en zelfontdekking. Het verhaal draait om vier onwaarschijnlijke vriendinnen die het avontuur van hun leven beleven, en de trailer is nu te zien.

Ontspoorde zakenreis

Wanneer Audrey's zakenreis naar Azië verkeerd afloopt, roept ze de hulp in van Lolo, haar chaotische jeugdvriendin die ook nog eens een hete puinhoop is; Kat, haar studievriendin die een Chinese soapster is geworden; en Deadeye, Lolo's excentrieke nicht. Hun ontspoorde en epische ervaring wordt een reis van verbinding, vriendschap en samenhorigheid die de universele waarheid onthult over wat het betekent om te weten wie je bent, en daarvan te durven houden.

Met Oscargenomineerde actrice Stephanie Hsu

De chaotische vriendinnengroep bestaat uit Emily in Paris (2020– )-ster Ashley Park, Sherry Cola (Good Trouble (2019– )), Sabrina Wu en Stephanie Hsu, die met haar rol in Everything Everywhere All at Once (2022) een Oscarnominatie binnen wist te slepen. De cast bestaat verder uit Ronny Chieng , Lori Tan Chinn, David Denman, Annie Mumolo, Desmond Chiam, Alexander Hodge en Chris Pang. Joy Ride is geregisseerd door Crazy Rich Asians (2018)-schrijfster Adele Lim en geschreven door Cherry Chevapravatdumrong & Teresa Hsiao.

Joy Ride is vanaf 6 juli te zien in de bisocoop

Joy Ride (2023)
Wanneer Audrey, een succesvolle advocaat, in China is om een belangrijke zakelijke deal te sluiten, blijkt dit te vallen of staan bij een kennismaking met haar biologische moeder.
Beeld: Still 'Joy Ride' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopJoy Ride (2023)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws