Nieuwe politieke thrillerserie over FBI-agent Peter Sutherland nu te zien op Netflix

Nieuwe politieke thrillerserie over FBI-agent Peter Sutherland nu te zien op Netflix

Op Netflix kun je vanaf vandaag terecht voor The Night Agent (2023– ), een nieuwe politieke thrillerserie over een beginnende FBI-agent. Alle afleveringen van de serie die nu al wordt vergeleken met 24 (2001–2014) staan nu op de streamingdienst.

Niet Kiefer, maar Peter Sutherland

De spionageserie draait om de beginnende FBI-agent Peter Sutherland die in de kelder van het Witte Huis werkt en een telefoon bemant die nooit overgaat; tot de nacht dat dat wel gebeurt, waardoor hij in vliegensvlugge en gevaarlijke samenzwering terechtkomt die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt…

Gabriel Basso

De aankomende Netflix-serie is een verfilming van de gelijknamige roman van Matthew Quirk. De hoofdrol is voor Gabriel Basso, die we kunnen kennen van zijn rollen in Super 8 (2011), The Whole Truth (2016) en Hillbilly Elegy (2020). Overige rollen zijn voor Luciane Buchanan, Hong Chau en D.B. Woodside.

The Night Agent (2023‑ )
7.5
Kijk op Netflix • Verfilming van het boek The Night Agent geschreven door Matthew Quirk over een FBI-agent die een Russische spion in het Witte Huis tegen moet houden.

Alle afleveringen vanaf vandaag op Netflix

The Night Agent bestaat uit tien afleveringen en is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Dan Power/Netflix © 2023
Afbeelding via Dan Power/Netflix © 2023
Beeld: Still 'The Night Agent' via Dan Power/Netflix © 2023

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Night Agent (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws