'Krigsseileren' volgende week op Netflix: alles over de Noorse oorlogsserie

'Krigsseileren' volgende week op Netflix: alles over de Noorse oorlogsserie

Vanaf volgende week kijk je op Netflix naar Krigsseileren (2022–2023), een gloednieuwe oorlogsserie uit Noorwegen over een familie aan de frontlinie. In dit artikel lees je alles wat we weten over de nieuwe onheilspellende WOII-serie.

Wat staat ons te wachten in Krigsseileren?

Wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, zijn Alfred, een pasgetrouwde vader van drie kinderen in Bergen, en zijn jeugdvriend aan het werk op een koopvaardijschip midden op de Atlantische Oceaan. Plotseling bevinden ze zich in de frontlinie, vechtend in burgerkleding, zonder wapens, als hun schip het doelwit is van Duitse onderzeeërs. Tegelijkertijd volgen we Alfreds vrouw en kinderen thuis in Bergen en hun dagelijkse leven in oorlogstijd.

©Roxana Reiss
©Roxana Reiss

Trailer Krigsseileren

Miniserie van Grenseland-maker

De hoofdrollen worden gespeeld door The Revenant-acteur Kristoffer Joner, Pål Sverre Hagen en Troll-ster Ine Marie Wilmann. De serie is gemaakt door Gunnar Vikene, die eerder Grenseland (2017) en Occupied (2015–2019) maakte. Krigsseileren bestaat uit slechts drie afleveringen en is tevens een miniserie dus zal geen tweede seizoen krijgen.

Krigsseileren (2022‑2023)
7.2
Kijk op Netflix • Als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, worden twee zeelieden op een Noors handelsschip geconfronteerd met wrede omstandigheden en moeten ze een conflict zien te overleven.

Releasedatum Krigsseileren op Netflix

Krigsseileren is vanaf 2 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Sturla Brandth Grøvlen / Mer Film / Netflix
Afbeelding via Sturla Brandth Grøvlen / Mer Film / Netflix
Beeld: Still 'Krigsseileren' via Sturla Brandth Grøvlen / Mer Film / Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsKrigsseileren (2022–2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws