Nieuwe Belgische thrillerserie van 'Fauda'-makers vanaf april op Netflix

Nieuwe Belgische thrillerserie van 'Fauda'-makers vanaf april op Netflix

Een Joods-orthodoxe familie in Antwerpen komt in de problemen terecht in Rough Diamonds (2022– ). De gloednieuwe thrillerserie uit België komt naar Netflix en heeft een officiële releasedatum te pakken: volgende maand is het al zover. De serie is opgenomen in het Vlaams, Engels en Jiddisch.

Diamantdistrict in Antwerpen

De serie speelt zich af in het grootste diamantdistrict ter wereld en volgt de strijd van een van de meest invloedrijke diamantairsfamilies van Antwerpen: de Wolfsons. Wanneer hun jongste zoon zelfmoord pleegt, keert zijn lang vervreemde broer Noah terug om de leiding van het familiebedrijf over te nemen, waarbij hij allesbehalve orthodoxe methoden gebruikt in een wanhopige poging om zichzelf en zijn familie te redden…

Rough Diamonds (2022‑ )
7.2
Kijk op Netflix • Wanneer een verloren zoon het imperium van zijn familie in een verpletterende schuld stort, keert zijn vervreemde broer terug naar de Antwerpse diamantwijk om de brokken te lijmen.

Van Fauda-makers

De serie wordt gemaakt door Yuval Yefet en Rotem Shamir, die eerder samen de Israëlische serie Line in the Sand maakten en samen Fauda (2015– ) schreven en regisseerden. Cecilia Verheyden is aangesteld als co-regisseur. Hoofdrollen zijn voor Kevin Janssens (Twee Zomers), Ini Massez, Robbie Cleiren, Corentin Lobet (Braqueurs: La Série), Yona Elian, Jeroen Van der Ven (Undercover (2019–2022)), Marie Vinck, Els Dottermans, Tine Joustra (De Belofte van Pisa) en Casper Knopf.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Releasedatum op Netflix

Rough Diamonds is vanaf 21 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Rough Diamonds' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsRough Diamonds (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws