Meeslepende nieuwe actieserie is een hit: 'Beste Netflix-serie in jaren'

Meeslepende nieuwe actieserie is een hit: 'Beste Netflix-serie in jaren'

Het komt niet vaak voor dat bijna iedereen eensgezind enthousiast is over een serie. Bij The Night Agent (2023– ) lijkt dat wél het geval te zijn. De nieuwe politieke thrillerserie wordt overspoeld met lovende reacties en ook critici zijn positief.

Handige Netflix-pagina's:

Meeslepend

De nieuwe actieserie doet kijkers denken aan 24 (2001–2014) en Tom Clancy's Jack Ryan (2018– ). Abonnees laten weten onder de indruk te zijn van het script en op het puntje van hun stoel te zitten: "The Night Agent was zo goed ik moet hem misschien zelfs opnieuw kijken". Ook recensenten zijn enthousiast en belonen de nieuwe Netflix-serie met Gabriel Basso met een ruime 7 op IMDb.

The Night Agent (2023‑ )
7.5
Kijk op Netflix • Verfilming van het boek The Night Agent geschreven door Matthew Quirk over een FBI-agent die een Russische spion in het Witte Huis tegen moet houden.

Peter Sutherland

De spionageserie draait om de beginnende FBI-agent Peter Sutherland die in de kelder van het Witte Huis werkt en een telefoon bemant die nooit overgaat; tot de nacht dat dat wel gebeurt, waardoor hij in vliegensvlugge en gevaarlijke samenzwering terechtkomt die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt…

Beeld: Still 'The Night Agent' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Night Agent (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws