Belgische misdaadserie 'Ennemi public' vanaf april te zien op Netflix

Belgische misdaadserie 'Ennemi public' vanaf april te zien op Netflix

Eens in de zoveel tijd lukt het Netflix om de rechten te bemachtigen van al bestaande topseries. Dat is de streamingdienst nu gelukt met de mysterieuze misdaadserie Ennemi public (2016–2023), of Public Enemy in het Engels. De Belgische serie komt volgende maand al naar Netflix.

Kindermoordenaar in de Belgische Ardennen

Kindermoordenaar Guy Beranger, die wordt vrijgelaten na 20 jaar gevangenis, vindt onderdak bij de monniken in Vielsart, een klein dorpje in de Belgische Ardennen. Hij wordt onder de bescherming geplaatst van een jonge inspecteur van de federale politie, Chloé Muller. Maar kort na zijn vrijlating verdwijnt een klein meisje…

Van Coyotes-regisseur

De hoofdrollen zijn voor Stéphanie Blanchoud, Into the Night-acteur Jean-Jacques Rausin en Braqueurs: La Série-ster Clément Manuel. Ennemi public is geregisseerd door Gary Seghers, die eerder Coyotes (2021) regisseerde.

Ennemi public (2016‑2023)
7.4
Kijk op Netflix • 'Ennemi public' ('Public Enemy'): De kindermoordenaar Guy Beranger, vrijgelaten na 20 jaar gevangenis, vindt onderdak bij de monniken in Vielsart, een klein dorpje in de Belgische Ardennen.

Heel binnenkort op Netflix

Ennemi public is vanaf 5 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Ennemi public' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsEnnemi public (2016–2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws