Komedieserie met sterrencast verlaat Netflix toch niet

Komedieserie met sterrencast verlaat Netflix toch niet

Een aantal dagen geleden werd bekendgemaakt dat de komedieserie Arrested Development (2003–2019) Netflix zou verlaten, maar fans kunnen opgelucht ademhalen. De streamingdienst heeft net op tijd de rechten weten te bemachtigen van alle seizoenen. Arrested Devopment blijft te zien op Netflix.

Opnieuw onderhandeld

Vanaf later dit jaar zal Arrested Development alleen nog maar op Netflix te zien zijn en nergens anders. Hoewel de laatste twee seizoenen van de komedie een samenwerking betrof tussen Netflix, 20th Century Fox Television en Imagine Entertainment, werd eerder aangekondigd dat de serie de streamingdienst zou verlaten. De licentiedeal kwam ten einde, maar gelukkig werd er opnieuw onderhandeld en is die dreiging nu uit de weg.

Nieuw leven ingeblazen

Arrested Development was in 2003 voor het eerst te zien op Fox en werd een jaar later beloond met een Emmy voor beste komedieserie. In 2006 kwam er een einde aan de serie, maar Netflix pakte de sitcom in 2013 weer op en produceerde nog twee seizoenen.

Still 'Arrested Development' via TMDb
Still 'Arrested Development' via TMDb

De sterrencast

Arrested Development werd gecreëerd door Mitchell Hurwitz. De grappigste sterren van Hollywood staken de koppen bij elkaar. In de serie zijn onder meer Jason Bateman, Will Arnett, Portia de Rossi, Michael Cera en Tony Hale te zien. Ron Howard is zowel uitvoerend producent als verteller en verscheen later zelfs op beeld.

Arrested Development (2003‑2019)
8.7
Kijk op Netflix • 'Arrested Development' is het verhaal van de Bluth familie. Als de patriarch van de familie gearresteerd wordt wegens fraude bij het familiebedrijf, moet zoon Michael Bluth de leiding over het bedrijf en de disfunctionele familie overnemen.
Beeld: Still 'Arrested Development' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixArrested Development (2003–2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws