Owen Wilson hint naar releasedatum van 'Loki' seizoen 2 op Disney+

Owen Wilson hint naar releasedatum van 'Loki' seizoen 2 op Disney+

Tijdens de première van Owen Wilsons nieuwste komedie Paint (2023), blikte hij vooruit op het nieuwe seizoen van Loki (2021– ) en sprak hij zijn enthousiasme uit over het nieuwe castlid Everything Everywhere All at Once-ster Ke Huy Quan. Fans van de show kunnen zich klaarmaken voor Loki's terugkeer, want volgens Wilson is seizoen 2 in zicht!

Eind van de zomer of september

Het tweede seizoen van Loki belooft ontzettend wild te worden nu de Kangs zijn losgelaten, zo verklapt Wilson. Wat betreft de release liet de acteur ook al wat los:

Ik denk dat het aan einde van de zomer of in september uitkomt.

Owen Wilson

Nieuwe castleden

Het eerste seizoen van Loki debuteerde in juni 2021, wat betekent dat het tweede seizoen naar alle waarschijnlijk net iets meer dan twee jaar na het eerste zal verschijnen. Loki speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame (2019).

Aan de cast van het tweede seizoen zullen behalve Quan ook Rafael Casal en Kate Dickie worden toegevoegd. Welke rollen zij zullen vervullen is nog onbekend. Vooral over de kersverse Oscarwinnaar Quan is Wilson erg te spreken:

Het is zo spannend. Elke keer dat ik hem iets zag winnen, gaf hij weer een tranentrekker van een speech, zo ontroerend (…) Ik denk dat het publiek zijn karakter geweldig zal vinden.

Owen Wilson
Loki (2021‑ )
8.2
Kijk op Disney+ • In de serie 'Loki' hervat de schurk Loki zijn rol als de God van het onheil. De serie vindt plaats na de gebeurtenissen van 'Avengers':
Beeld: Still 'Loki' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Loki (2021– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws