'Creed III'-acteur Jonathan Majors gearresteerd voor vermeende aanranding

'Creed III'-acteur Jonathan Majors gearresteerd voor vermeende aanranding

Jonathan Majors is afgelopen zaterdag gearresteerd in New York op verdenkingen van huiselijk geweld richting een 30-jarige vrouw. De acteur ontkent de beschuldigingen.

Vrouw aangevallen

De New Yorkse politie kreeg zaterdag rond 11 uur 's ochtends een telefoontje via 911 en verklaart dat een vrouw was aangevallen en vervolgens met "lichte verwondingen aan haar hoofd en nek" naar het ziekenhuis is gebracht. Majors werd direct gearresteerd: "Agenten hebben de 33-jarige man zonder incidenten in hechtenis genomen". De politie noemt aanklachten als "wurging", "aanranding" en "intimidatie".

Jonathan Majors als Kang in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania', afbeelding via TMDb
Jonathan Majors als Kang in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania', afbeelding via TMDb

Majors ontkent

Een woordvoerder van de Creed III-acteur laat weten dat Majors onschuldig is en dat ze er alles aan zullen doen om zijn naam te zuiveren.

Hij heeft niets verkeerd gedaan. We kijken ernaar uit om zijn naam te zuiveren en dit op te helderen.

Woordvoerder Jonathan Majors

Majors schittert momenteel op het witte doek in Creed III naast Michael B. Jordan als bokser Dame Anderson en in Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023) als slechterik Kang the Conqueror. De acteur speelde daarvoor de hoofdrol in de veelgeprezen fantasyserie Lovecraft Country (2020) en in oorlogsfilm Devotion (2022).

Beeld: Copyright 2022 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved. CREED is a trademark of Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. All Rights Reserved. Photo Credit: Eli Ade
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws