Disney+ onthult de releasedatum van Marvels 'Secret Invasion'

Disney+ onthult de releasedatum van Marvels 'Secret Invasion'

De langverwachte Marvel-serie Secret Invasion (2023) heeft eindelijk een releasedatum op Disney+ te pakken. De veelbelovende cross-over serie met onder anderen Samuel L. Jackson, Emilia Clarke en Olivia Colman zal komende zomer in première gaan.

Fury & Talos

Samuel L. Jackson is terug als Avengers-oprichter Nick Fury, samen met Ben Mendelsohn als Talos de Skrull. Fury en Talos ontmoette elkaar in Captain Marvel (2019) en moeten nu een samenzwering van gedaanteverwisselende aliens buiten de menselijke samenleving zien te houden. Hoewel er verder nog niet veel bekend is over het verhaal, is het zeer waarschijnlijk dat het zich afspeelt na de after credits-scène van Spider-Man: Far From Home (2019), waarin Nick Fury op vakantie is in de ruimte terwijl Talos zich op aarde als hem voordoet.

Secret Invasion (2023)
Kijk op Disney+ • Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Talos (Ben Mendelsohn) proberen de Skrulls te stoppen die in de hoogste sferen van het Marvel Universum zijn geïnfiltreerd.

Bekende & nieuwe gezichten

Naast Fury en Talos is ook Don Cheadle terug als War Machine. Eerder maakte Disney+ al bekend dat Secret Invasion zal dienen als aanloop naar een film die focust op zijn personage, Armor Wars. De cast van Secret Invasion wordt aangevuld met vertrouwde gezichten als Cobie Smulders en Martin Freeman, maar ook door nieuwe namen als Game of Thrones-ster Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Carmen Ejogo, Christopher McDonald en Olivia Colman.

Secret Invasion is vanaf 21 juni te bekijken op Disney+.

Beeld: Still 'Secret Invasion' via Marvel Studios / Disney+
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Secret Invasion (2023)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws