Netflix onthult de trailer van nieuwe romantische komedie 'A Tourist's Guide to Love'

Netflix onthult de trailer van nieuwe romantische komedie 'A Tourist's Guide to Love'

Een Amerikaanse vrouw wordt voor haar reisbureau op pad gestuurd naar Vietnam in A Tourist's Guide to Love (2023). Daar ontmoet ze een hele bijzondere reisleider, zo zien we in de zojuist onthulde trailer. Volgende maand gaat de romantische komedie in première op Netflix.

Vrijgezelle reisleidster in Vietnam

Na een onverwachte breuk accepteert een reisleidster (Rachael Leigh Cook) een opdracht om undercover te gaan en te leren over de toeristenindustrie in Vietnam. Onderweg vindt ze avontuur en romantiek met haar Vietnamese expat-reisleider (Scott Ly) wanneer ze besluiten de reisbus om te leiden om het leven en de liefde buiten de gebaande paden te verkennen.

Van Resort to Love-regisseur

De hoofdrol wordt gespeeld door Rachael Leigh Cook, die vooral bekend staat om haar rollen in romantische kerstfilms als Cross Country Christmas (2020) en 'Tis the Season to be Merry (2021). Haar tegenspeler is Scott Ly en A Tourist's Guide to Love is geregisseerd door Steven K. Tsuchida, die eerder Resort to Love (2021) maakte voor Netflix.

A Tourist's Guide to Love (2023)
5.7
Kijk op Netflix • Een Amerikaanse moet voor haar werk bij een reisbureau naar Vietnam, waar een vrijgevochten gids haar laat zien hoe heerlijk het is om avontuurlijk te leven.

Volgende maand al op Netflix

A Tourist's Guide to Love is vanaf 21 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Sasidis Sasisakulporn/Netflix
Afbeelding via Sasidis Sasisakulporn/Netflix
Beeld: Still 'A Tourist's Guide to Love' via Sasidis Sasisakulporn/Netflix
Tekst: Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sA Tourist's Guide to Love (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws