Waargebeurde bioscoopfilm met Sallie Harmsen nu te zien op Netflix

Waargebeurde bioscoopfilm met Sallie Harmsen nu te zien op Netflix

Op Netflix kun je vanaf vandaag terecht voor Zee van Tijd (2022), het waargebeurde drama dat onlangs de bioscopen veroverde. De aangrijpende film is nu te zien op de streamingdienst.

Tragische dag

In de jaren 80 vertrekt een jong koppel met hun zoontje op zeiltocht. Helaas komt de tocht op een tragische manier tot een einde. 40 jaar later onmoeten ze elkaar opnieuw en is er nog steeds liefde, maar er heerst nog een bepaalde spanning tussen de twee. Durft ze hem een groot geheim uit het verleden toe te vertrouwen? Zijn ze in staat om samen met hun verlies om te gaan en krijgt hun liefde een tweede kans?

Reinout Scholten van Aschat en Sallie Harmsen

De Nederlandse film is geregisseerd door Theu Boermans, bekend van De Partizanen (1995) en De uitverkorene (2006). De hoofdrollen worden gespeeld door Reinout Scholten van Aschat, Gijs Scholten van Aschat, Elsie de Brauw en Sallie Harmsen die onlangs schitterde in Moloch (2022).

Zee van Tijd (2022)
7.7
Kijk op Netflix • Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren 80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen.

Vanaf vandaag op Netflix

Zee van Tijd is vanaf nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot
Beeld: Still 'Zee van Tijd' via Filmdepot

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsZee van Tijd (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws