Netflix onthult de releasedatum van veelbelovende sciencefictionserie 'Black Knight'

Netflix onthult de releasedatum van veelbelovende sciencefictionserie 'Black Knight'

Wat als zuurstof een handelswaar wordt? Hoe kan de mensheid dan nog overleven? Het overkomt de wereldbevolking in Black Knight (2023). De veelbelovense sciencefictionserie verschijnt in mei op Netflix, zo maakt de streamingdienst vandaag bekend.

Zuurstof is zeldzaam

In het jaar 2071 heeft slechts 1% van de wereldbevolking de giftige luchtvervuiling die de planeet heeft geteisterd overleefd. Voor degenen die overblijven, is de maatschappij opnieuw vormgegeven tot een strenge sociale klasse waar mensen zelden hun huis verlaten en verplicht zijn gasmaskers te dragen vanwege de vervuiling. Burgers vertrouwen op de Ridders, een groep gespecialiseerde bezorgers, om hun voorraden te krijgen en hen te beschermen tegen dieven.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

De nieuwe Netflix-serie is een verfilming van de zogeheten webtoon Taekbaegisa van Lee Yoon Kyun. De hoofdrollen zijn voor Jiseung Cho, Song Seung-heon en Train to Busan-ster Kim Eui-sung. De serie wordt gemaakt door Ui Seok Cho, die hiermee zijn debuut maakt.

Black Knight (2023)
6.4
Kijk op Netflix • In 2071 is de bevolking afhankelijk van ademhalingsmaskers door luchtvervuiling, waarbij slechts 1% overleeft en een strikte sociale klasse ontstaat.

Vanaf mei op Netflix

Black Knight is vanaf 12 mei te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Black Knight' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixBlack Knight (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws