Netflix voegt 20+ films toe: dit zijn de 10 beste (week 13, 2023)

Netflix voegt 20+ films toe: dit zijn de 10 beste (week 13, 2023)

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Naast de mysterieuze komedie Murder Mystery 2 (2023) met Adam Sandler en Jennifer Aniston is nu ook de Nederlandse bioscoopfilm Zee van Tijd (2022) te zien op Netflix. Tot slot is Oscarwinnaar The Last of the Mohicans (1992) voor het eerst op de streamingdienst verschenen.

Handige Netflix-pagina's:

 1. 7.7
  Kijk op Netflix • Cora en haar jongere zus Alice zijn opgevangen in een Amerikaanse kolonie. Ze worden door een groep Engelse soldaten begeleid op weg naar hun vader, Kolonel Munro.
 2. 7.7
  Kijk op Netflix • Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren 80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen.
 3. 6.9
  Kijk op Netflix • Robin Of Locksley is een van de overlevenden van de kruistochten, en zit in de gevangenis van Jeruzalem. Hij ontsnapt, en wanneer hij na een zware tocht terug is in Engeland, ontdekt hij dat zijn vader is vermoord en het volk wordt onderdrukt.
 4. 6.9
  Kijk op Netflix • Een weduwe huurt een consultant in om het restaurant van haar overleden man te redden. Ze stelt zich langzaam open voor veranderingen, maar kan ze ook nieuwe liefde accepteren?
 5. 6.8
  Kijk op Netflix • Peter Banning is advocaat en heeft het daar erg druk mee. Als Kapitein Haak zijn kinderen ontvoert keert Peter samen met Tinkerbell terug naar Neverland.
 6. 6.6
  Kijk op Netflix • Beck (Dwayne 'The Rock' Johnson) is een premiejager die een schuld probeert in te lossen door in het Braziliaanse oerwoud op zoek te gaan naar de zoon van een zakenrelatie.
 7. 6.6
  Kijk op Netflix • Op haar werk is ze een bekende huurmoordenaar. Thuis is ze alleenstaande moeder van een tienerdochter. Moorden?
 8. 6.5
  Kijk op Netflix • Vriendelijke aliens landen op aarde om zich te verbergen voor hun grootste vijand. Als een van de aliens per ongeluk hun verblijfplaats verraadt, moet hij vluchten samen met een tienermeisje.
 9. 6.4
  Kijk op Netflix • Savages gaat over de vriendschap tussen Chon en Ben, die een lekker leventje leiden met hun succesvolle hennepplantage.
 10. 6.1
  Kijk op Netflix • Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Daarnaast is de mysterieuze komedie Murder Mystery 2 (2023) met Adam Sandler en Jennifer Aniston in d hoofdrol het vermelden waard:

Murder Mystery 2 (2023)
5.7
Kijk op Netflix • In 'Murder Mystery 2' worden Nick (Adam Sandler) en Audrey Spitz (Jennifer Aniston) op een belangrijke missie gestuurd die hen eindelijk alles geeft waar ze altijd al van gedroomd hebben:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Zee van Tijd' via Filmdepot

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws