Nieuw Zweeds drama verschijnt volgend jaar op Netflix: 'Eén berichtje verandert alles'

Nieuw Zweeds drama verschijnt volgend jaar op Netflix: 'Eén berichtje verandert alles'

2024 heeft er weer een verwachte Netflix-titel bij. De streamingdienst kondigt deze week het Zweedse drama Let Go (2024) aan. De film wordt geregisseerd door Josephine Bornebusch, een filmmaker en actrice die de afgelopen jaren vooral projecten op poten zette voor Viaplay.

Eén berichtje

Het is niet de eerste keer dat Bornebusch de hoofdrol op zich neemt in een productie die ze zelf regisseert en schrijft. In Let Go (dat is in ieder geval de werktitel) speelt ze Stella. Stella lijkt alles onder controle te hebben… Behalve haar zoontje, die constant om aandacht vraagt, de stemmingswisselingen van haar dochter, en haar emotioneel afwezige partner. Als de familie op het punt staat om uit elkaar te vallen, ontvangt Stella een berichtje dat alles verandert. Ze besluit haar familieleden mee te nemen op een reis, en wil het schijnbaar onmogelijke bereiken: de relaties herstellen die de afgelopen tijd zoveel schade hebben opgelopen.

Still 'Orca' via TMDb
Still 'Orca' via TMDb

Herkenbare onderwerpen

Bornebusch is blij dat Netflix het in haar project ziet zitten, en verwacht dat de film op veel plekken kan aanslaan:

Ik heb er een neusje voor om te schrijven over herkenbare onderwerpen: families, het dagelijks leven. Zorgen, geluk, liefde en verraad. Toen dit verhaal ontstond, sprak ik al in een vroeg stadium met Netflix. Ze geloofden net zo sterk in het project als ik deed en moedigden me aan om het verhaal nog verder uit te diepen

Josephine Bornebusch
Foto via Netflix/Fredrik Wannerstedt
Foto via Netflix/Fredrik Wannerstedt

Viaplay

De laatste jaren maakte de Zweedse voor Viaplay de series Love Me (2019– ) en Harmonica (2022– ) en de film Orca (2020), waarin ze zelf telkens ook acteerde. Wie er in Let Go verder aan haar zijde te zien zijn, wordt op een later moment bekendgemaakt. Het releasejaar is zogezegd 2024.

Check hier wat er de komende tijd al op Netflix zal verschijnen.

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixLet Go (2024)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws