Netflix verlengt spannende Spaanse serie: tweede seizoen voor 'La chica de nieve'

Netflix verlengt spannende Spaanse serie: tweede seizoen voor 'La chica de nieve'

Kijkers die tijdens het kijken van La chica de nieve (2023) geen nagels meer overhielden van de spanning, zitten ook in de toekomst gebakken bij Netflix: er komt namelijk een tweede seizoen van de spannende Spaanse serie.

Mooie kans

Het zesdelige La chica de nieve (of The Snow Girl, zoals de serie in het Engels heet) is gebaseerd op een roman van Javier Castillo, laat zien hoe een journaliste in de verdwijning van een jong meisje duikt, en daarbij in het vaarwater van een inspecteur belandt. Geholpen door het succes van de serie zien de makers nu dus hun kans schoon om de climax van het eerste seizoen een vervolg te geven.

Meer dan een Spaans succes

David Uloa en Laura Alvea, de bedenkers van La chica de nieve, vertelden El Mundo dat ze nooit hadden verwacht dat de serie ook buiten Spanje en andere Spaanstalige landen een succes zou worden. Het eerste seizoen deed het inderdaad het beste in Spanje en Spaanstalige gebieden, maar belandde ook in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk tijdelijk in de top-10.

La chica de nieve (2023)
6.8
Kijk op Netflix • Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.

Seriepagina

Nu de verlenging door Netflix bevestigd is, moeten we afwachten wanneer de nieuwe afleveringen zullen verschijnen en wat er verder nog bekend zal worden gemaakt over de plot en de hoofdrolspelers. Houd zeker de pagina voor seizoen 2 van La chica de nieve in de gaten om op de hoogte te blijven.

Beeld: Still 'La chica de nieve' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixLa chica de nieve (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws