Opnames 'The Last of Us' seizoen 2 vinden plaats op opvallende locatie

Opnames 'The Last of Us' seizoen 2 vinden plaats op opvallende locatie

The Last of Us (2023– ) veroverde de afgelopen maanden de televisiewereld. Er werd massaal vol spanning gekeken naar de serie die gebaseerd is op een videogame. Fans kunnen niet wachten totdat het tweede seizoen verschijnt. Voor het tweede seizoen van de serie die zich in de Verenigde Staten afspeelt, is een opvallende locatie gekozen: Canada en wel de stad Vancouver.

Vancouver als stuntdubbel

De productie kiest ervoor om in Canada te filmen in plaats van de Verenigde Staten omdat het een gunstige bestemming is vanwege de belastingvoordelen. De makers hebben eerder al toegezegd dat de gebeurtenissen in het verhaal niet zullen afwijken van het bronmateriaal. Hoewel Vancouver niet specifiek in het videospel zit, komt de plaatsing in de Pacific Northwest wel overeen met de locatie. Bovendien wordt Vancouver vaak gebruikt als vervanger voor grote Amerikaanse steden. Volgens het bronmateriaal reist Ellie naar Seattle, Washington, waar ze op zoek gaat naar een groep die haar heeft aangevallen. Er is weinig meer van de stad over en toch treft ze twee overlevende groepen die midden in een brute oorlog met elkaar zitten.

The Last of Us (2023‑ )
8.8
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.

Opnames en release

Het is nog niet bekend wanneer de opnames van het tweede seizoen beginnen. Hoofdrolspeler Bella Ramsey hintte onlangs naar een periode waarin het vervolg zou kunnen verschijnen en Pedro Pascal liet doorschemeren dat de opnames later dit jaar zouden beginnen.

Beeld: Still 'The Last of Us' via HBO Max
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxThe Last of Us (2023– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws