'The Last of Us'-ster Bella Ramsey geeft details over releasedatum seizoen 2

'The Last of Us'-ster Bella Ramsey geeft details over releasedatum seizoen 2

Het eerste seizoen van The Last of Us (2023– ) is de boeken ingegaan als een groot succes. Nu is het wachten geblazen op het tweede seizoen. Hoofdrolspeler Bella Ramsey heeft in een recent interview details onthuld over de releasedatum.

2024 of 2025

Ramsey was te gast bij Jonathan Ross waar duidelijk werd dat de nieuwe afleveringen nog even op zich zullen laten wachten. De opnames staan momenteel gepland voor eind dit jaar of begin volgend jaar. Dit betekent dat het tweede seizoen pas eind 2024 of 2025 zal verschijnen.

Het zal een tijdje duren. Ik denk dat we waarschijnlijk eind dit jaar, begin volgend jaar gaan filmen. Dus het wordt waarschijnlijk eind 2024, begin 2025.

Bella Ramsey

Hoe verder tussen Ellie en Joel?

De dubbelzinnigheid van de slotscène van het eerste seizoen is direct overgenomen uit de videogame en is bedoeld om het publiek te laten brainstormen over wat Ellie bedoelt met het simpele antwoord 'oké'. Dat Ellie achterdochtig is staat als een paal boven water, maar de vraag blijft of ze Joel vergeven heeft en wat haar gevoelens verder zijn.

Still 'The Last of Us' via HBO Max
Still 'The Last of Us' via HBO Max

Een groot moment in de industrie

De makers hebben laten doorschemeren dat de tweede videogame over meerdere seizoenen zal worden verteld. Nu er massaal bezuinigd wordt bij de streamingdiensten en er steeds minder series worden gemaakt, zou dat kunnen betekenen dat de populariteit vanThe Last of Us alleen maar zal groeien. Het tweede seizoen wordt naar verwachting een van de meest naar uitgekeken momenten in de streamingindustrie.

The Last of Us (2023‑ )
8.9
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.
Beeld: Still 'The Last of Us' via HBO Max
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series HBO MaxThe Last of Us (2023– )

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws