'Guardians of the Galaxy Vol.3' breekt bijzonder record en verslaat 'The Grinch'

'Guardians of the Galaxy Vol.3' breekt bijzonder record en verslaat 'The Grinch'

De make-up artiesten van Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) hebben een hele klus gehad aan de nieuwe bioscoopfilm. Het team gebruikte meer dan 22,500 protheses, 500 pruiken en 130 haarstukken om de wezens van de film te creëren. Zij verbraken daarmee het record van How the Grinch Stole Christmas (2000).

Het team achter de protheses

Inmiddels moge het duidelijk zijn dat het niet om een klein team make-up artiesten gaat. Er waren dagelijks meer dan 75 visagisten nodig om het klusje te klaren en op enkele dagen zelfs 90. Per prothese werden er twee personen ingezet om deze zo goed mogelijk aan te brengen. Naast de vele protheses, pruiken en haarstukken werden er ook nog eens 117 paar contactlenzen gebruikt.

De transformatie van Chukwudi Iwuji

Acteur Chukwudi Iwuji, in de film te zien als The High Evolutionary, was een van de acteurs die door de visagisten flink onder handen genomen werd. Hij kreeg twee protheses en een kunstwerk op zijn hoofd. Zijn metamorfose duurde aanvankelijk bijna twee uur, maar toen er routine in begon te komen werd het 70-75 minuten.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)
7.9
Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 draait nu in de bioscoop.

Beeld: Still 'Guardians of the Galaxy Vol.3' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsGuardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws