Oscargenomineerde thriller met Brad Pitt nu te zien op Netflix

Oscargenomineerde thriller met Brad Pitt nu te zien op Netflix

Brad Pitt reist ons zonnestelsel door op zoek naar zijn vermiste vader in Ad Astra (2019). De veelgeprezen sciencefictionthriller is vanaf vandaag eindelijk op Netflix te zien.

De mens in de kosmos

Astronaut Roy McBride (Pitt) heeft maar één missie: zijn vader vinden. In de ruimte komt hij in plaats daarvan achter een mysterie dat de aarde bedreigt. Zijn ontdekkingen schijnen een heel nieuw licht op de mensheid en op onze plek in de kosmos.

Volop geprezen

Ad Astra werd in 2019 genomineerd voor een Oscar voor beste geluid en won een aantal kleinere prijzen voor de bijzondere visuele effecten. De ruimtefilm is geregisseerd door James Gray, bekend van films als The Immigrant (2013) en The Lost City of Z (2016). Naast Pitt speelt ook Tommy Lee Jones mee als Clifford, de vermiste vader.

Ad Astra (2019)
6.5
Kijk op Netflix • Astronaut Roy McBride (Brad Pitt) reist naar de uiterste hoeken van ons zonnestelsel, op zoek naar zijn vermiste vader.

Vanaf vandaag op Netflix

Ad Astra is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Ad Astra' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsAd Astra (2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws