Gloednieuwe sciencefictionserie neemt Netflix volledig over

Gloednieuwe sciencefictionserie neemt Netflix volledig over

Ben jij al begonnen aan Black Knight (2023)? We wisten al dat Zuid-Korea goeie series kon maken en ook deze keer komt het land verrassend uit de hoek met de nieuwe sciencefictionserie op Netflix.

Handige Netflix-pagina's:

Wereldwijd succes

Het meeslepenede verhaal over een nabije toekomst waarin zuurstof een handelswaar is geworden, trekt veel bekijks op de streamingdienst en werd afgelopen week wereldwijd zelfs ruim 35 miljoen uur bekeken. Daarmee is Black Knight de populairste (niet-Engelstalige) serie van het moment op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Black Knight (2023)
6.4
Kijk op Netflix • In 2071 is de bevolking afhankelijk van ademhalingsmaskers door luchtvervuiling, waarbij slechts 1% overleeft en een strikte sociale klasse ontstaat.

Sombere toekomst

In het jaar 2071 heeft slechts 1% van de wereldbevolking de giftige luchtvervuiling die de planeet heeft geteisterd overleefd. Voor degenen die overblijven, is de maatschappij opnieuw vormgegeven tot een strenge sociale klasse waar mensen zelden hun huis verlaten en verplicht zijn gasmaskers te dragen vanwege de vervuiling. Burgers vertrouwen op de Ridders, een groep gespecialiseerde bezorgers, om hun voorraden te krijgen en hen te beschermen tegen dieven.

Beeld: Still 'Black Knight' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBlack Knight (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws